Litt om meg selv

Heisan! jeg heter da Mathias. jeg er en veldig "spesiell" person. jeg gjør en del forskjellig f. eks jeg danser ballett og hip hop, jeg spiller basket og på fritiden min tar jeg ofte en del bilder. jeg har virkelig ikke ett liv, derfor kan det være jeg skriver en del innlegg her og legger ut div. bilder jeg har tatt osv osv. jeg kan skrive om div. arransjemang som skjer her på kolbotn siden jeg er med i noe som heter Scene 3. og ja det var vel det.

 

Her er ett bilde jeg tok for noen uker siden da jeg besøkte graven til faren min. dette bilde representerer ensomhet og trangen etter en hjelpende hånd i vanskelige tider. Håper noen av dere ser hva jeg prøver å presentere.

Vel bildet er uretusjert. Skal nok klare å lære meg Photoshop ordentlig en gang, men er veldig knokete på det nå så dette er resultatet rett fra kameraet.

Enjoy!

- Mathias

4 kommentarer

fast leser :D

ussto

17.sep.2010 kl.18:47

du er kjempe flink mathias.. ikke tvil så mye på deg selv

Emma Lofsberg

17.sep.2010 kl.22:58

Digger at du har fått deg blogg, mathias!

dette blir bra :) lykke til videre!

mathias

17.sep.2010 kl.23:12

hehe, takk takk! :)

skal prøve una.

og takk emma!

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits