noen venner er bare for søte!

Det er alltid noen personer som gjør at livet ditt er verdt å leve. De vil alltid stille opp for deg og hjelpe deg videre, de fyller alltid tomrommet i det og vil aldri godta at du har det vondt.

Jeg Har ikke spesielt mange venner, vertfall ikke ordentlige venner som alltid stiller opp ved siden av meg. Men de jeg har er der alltid for meg, jeg kan bare antyde at jeg har det vondt og en vil komme "løpende" for å hjelpe meg. De er ordentlige venner. Jeg er faktisk glad for et jeg har så få venner, fordi jeg vet at de er ordentlige. jeg kan stole 110 % på dem. Jeg vil heller ha det sånn enn å ha mange dårlige venner som aldri vil stille opp for meg.

Jeg er stolt av vennene mine, jeg VET at de er noen fantastiske mennesker. Jeg hadde ikke klart meg uten dem! De vet ikke hvor mye de betyr for meg, men det er umulig å si, det er helt ubeskrivelig. Jeg elsker de beste vennene mine! Hvis de forsvinner så vet jeg ikke hva det er jeg skal gjøre, de er de eneste som godtar meg for den jeg er. de ser forbi det faktumet at jeg er en stygg liten dritt som alltid har vært ett mobbeoffer. De kan se meg for den personen jeg er under huden. Jeg er en gutt som ikke er redd for å ha følelser, jeg gidder ikke å sitte å spille tv-spill hele dagen, jeg hjelper så mange jeg kan med problemene dems, jeg åpner armene mine for alle som er villige til å åpne sine for meg. det er vertfall sånn jeg liker å se på meg selv.

Jeg er fornøyd med meg selv, men det er også en del ting jeg ikke liker. jeg kan fort bli sur og skuffet, noen sier jeg er "dramaqueen" fordi jeg har det vanskelig ofte, jeg tenker mye på døden og jeg skal ikke nekte for at jeg ikke har tenkt på selv å dø for å møte f. eks pappa. Det er mye mer, men det er alt for mye å ta opp.

Dette har gått litt utenfor temaet i innlegget, men jeg ble bare revet litt med.

Bilde fra gravplassen igjen. tatt samme dag som det under, dette har derimot ikke noe budskap. Det eneste man kan si det står for er alle de personene som dør hver dag, det er en skam at så mange nydelige mennesker dør hver dag.

Dette er ett bilde av graven til pappa. Han var det mest vidunderlige mennesket! Jeg elsker ham!

Vel vi snakkes

- Mathias

5 kommentarer

ussto

17.sep.2010 kl.22:29

utrolig bra skrevet Mathias! det rant et parr tårer nå.. hehe stolt av deg jeg vennen :)
mathias, du er herlig<3

Arjan

17.sep.2010 kl.23:36

Mathias, dette var nydelig! Say no more <3

18.sep.2010 kl.20:07

Dette var sykt bra skrevet Mathias!

Mathias Hjertholm

18.sep.2010 kl.22:42

Takk alle sammen!

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits