Jeg elsker:

Heisan!

Jeg tenkte bare å fortelle litt om de tingene jeg er glad i, kanskje personer og noen av tingene mine.

Jeg virkelig elsker kameraet mitt! Det er alt for godt for meg, som egentlig er en nybegynner. Jeg fikk det til konfen min av min elskelige mor. Det er Canon 7D med Canon 24-105mm F4.0 IS USM. Det var det jeg fikk i konfgaven, og etter konfirmasjonen så gikk jeg ut og kjøpte en Sigma 50mm F1.4 som jeg også er veldig fornøyd med! jeg føler jeg får bilder med høy kvalitet uten å trenge å gjøre noe spesielt.

dette bilde tok jeg med kameraet i sommerferien da jeg var ute på piknik med noen venner av mamma og selvfølgelig min mor og søster.


Hunden heter Nano, jeg kaller den Pjusken, og hun er en liten klump som veier under ett kilo. hun er kjempe søt og leken og jeg skulle virkelig ønske hun var min hund!

Én annen ting jeg elsker er ett kjede jeg har, eller det er vel mere den nøkkelen som er på kjede jeg er glad i. Grunnen er at jeg fikk den nøkkelen ett par dager før pappa døde av ham. Han har hatt den ene nøkkelen siden han selv var ganske ung så det er ett spesielt minne av ham. Jeg har det på nesten hver dag, det gir meg følelsen av at han er ved siden av meg når jeg trenger ham. Så det betyr ubeskrivelig mye for meg!

Som jeg nevnte i sist innlegg så elsker jeg jo vennene mine! så det er ikke mer å si om det!

Jeg elsker at folk er seg selv!

Jeg elsker kjærlighets filmer! Dette har ført til mobbing utallige ganger, men jeg bryr meg ikke så mye om det. Jeg synes at det er så søtt når den ender fint. Jeg liker virkelig A Walk To Remember. Skal ikke røpe endingen der, men jeg anbefaler den på det sterkeste!

Jeg kan fortsette sånn her ganske lenge, men jeg stopper her. Så dette var litt om det jeg liker godt! Men jeg kan vel legge inn en liten gratulasjon til konfirmantvennene mine.

Gratulerer med dagen  Ida, Lise, Live, Eirill, Erle, Arjan, Juni og Martine. Det er sikkert fler men dette er de jeg vet om. Så håper de får en fantastisk dag!

Snakkes

- Mathias

4 kommentarer

wow, så søt ''nøkkel'' historie ^^

Mathias Hjertholm

19.sep.2010 kl.13:18

Amalie Kristine: takk amalie :)

Arjan

19.sep.2010 kl.16:49

Kan du prøve å ta et fint bilde av kjedet?

Takk for gratulasjonen :) <3

Mathias Hjertholm

19.sep.2010 kl.16:56

Arjan: Kan prøve, det er det jeg går med hver dag. Du har sikkert sett det. men bare hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits