Jeg "elsker" å være syk

Jeg sitter nå hjemme og ser på en film sammen med mamma (som også er syk) og kjeder meg! Nettet og tv signalet gikk også i sted og var borte i 4 timer, så det var litt kjipt! Hva annet er det liksom å gjøre når man er syk? Merker også jeg gleder meg til naturfag og fransk prøve imorgen, håper egentlig jeg er syk da også. Men det er jo også hiphop idag og imorgen og den som er imorgen har jeg jo ikke annet valg enn å komme på, så det blir slitsomt! Jeg gleder meg "skikkelig!"

Men igår kveld bestilte jeg noen t-skorter fra http://www.thinkgeek.com/ gleder meg til de kommer! Noen av dem er Big Bang Thoery inspirerte. Jeg legger ut bilder når jeg får dem. T-skortene er heller ikke så dyre, så det ble ikke sånn kjempe mye penger for alle de t-skortene jeg og mamma bestilte sammen. Så hvis du liker litt "nørdy" tøy, så anbefaler jeg denne siden. (inntil videre vertfall)

GLEDER MEG!

Snakkes

- Mathias

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits