frisk (nesten hvertfall)

Idag var jeg hjemme fra skolen igjen. Jeg våknet kl. 06.45 og da dunket hodet mitt og jeg var veldig svimmel, så da gikk jeg og la meg igjen. Da jeg våknet halv 12 igjen var jeg helt fin så imorgen er det skole, har faktisk gleda meg litt til det. Savner vennene mine liksom.

Så jeg har nettopp ligget i badekaret og lest i norsk boka mi, må virkelig lese mye nå! henger langt etter! dette er hele dagen min, har sett en del på tv, men det er jo ikke akkurat spennende.

Jeg legger ut bilde av kjedet mitt etter forespørsel fra Arjan. Må bare ta ett godt nok bilde av det først.

Senere idag er det show trening, gleder meg litt til det, bortsett fra at jeg ikke klarer den Moderne dansen. Jeg har jo dansa ballett siden jeg var 4, men jeg suger jo også i det så. Men vi skal rulle fra tærne også ned på knærne og det klarer jeg ikke, det gjør vondt! og klarer ikke resten av dansen heller, så det gjør jo ikke akkurat så mye, men det irriterer meg.

har ingen bilder å legge til nå, men de kommer jo senere så snakkes da.

- Mathias

Én kommentar

DU ER FLINKERE ENN MEG MED DE TÆR GREIENE DAAAA!:(

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits