Her eyes, Her eyes make the stars look like they're not shining

Vel jeg har fått "Just The Way You Are - Bruno Mars" på hjernen. Takk lina .. (som viste meg den)

 

Men har du noen gang følt deg sånn med en person? Det er en spesiell følelse! Det trenger ikke å være forelskelse. Jeg føler det litt sånn for en Veldig kjær venn som virkelig ikke skjønner hvor vakker hun er! ( minus det med kyssinga og det der men resten ) Jeg prøver å fortelle henne det men det glir liksom ikke inn. Det er ikke sånn fjortiss "omg, nei jeg er stygg", men hun forstår det bare ikke.

Hun er liten og søt med nydelig brunt hår. Hun har intense, gripende øyne. Hun har ansiktet til en engel, det samme gjelder personligheten. Hun er 110% til å stole på, du kan fortelle alt til henne! Hun er alltid rar, hopper rundt og driter i om folk stirrer. Hun er ikke redd for å være seg selv ig man kan alltid være seg selv rundt henne også. Jeg går ikke mer nøye inn i det nå, jeg kan holde på lenge med å fortelle om henne. Men jeg synes det er trist at hun ikke kan se det jeg ser i henne! Hvis hun hadde sett verden gjennom mine øyne hadde hun forstått! Men heldigvis vet hun hvor glad jeg er i henne.

Jeg har ikke mye mer å si nå, trening er det som dominerer på onsdager.

- Mathias

4 kommentarer

22.sep.2010 kl.18:37

Så søtt : )

22.sep.2010 kl.20:38

naw, mhm :-D tell meeeee, nå ble jeg nyskjerrig assa ;o <3

Amalie Kristine

23.sep.2010 kl.15:45

AWW<3

Lina

23.sep.2010 kl.19:35

værsågod mathias :D

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits