Orientering

Idag var det O-Dag på skolen. Skolen eneste måte å ødelegge den ene aktivitetsdagen vi må ha i halvåret. De skal jo bare stappe inn så mye læring så mulig. Men jaja. VI løp (gikk) rundt i skogen hele dagen og lette etter poster hvor vi måtte svare på spørsmål. Begynte å få følelsen av at jeg måtte følge litt mer med i timene i noen fag, men men, har jo litt tid enda til å få de gode karakterene jeg vil ha. Senere idag skal jeg også ut å jobbe på barneklubben her. Det er veldig gøy egentlig, bortsett fra at alle barna banker meg og mobber meg hele tiden. Det er mange som skriker ut hele tiden ting som "ballerinagutt" osv osv. det begynner å bli litt irriterende, men jeg små-plager jo tilbake så kan ikke akkurat syte. Jeg kommer noen ganger hjem med små blåmerker på armen, det er litt irriterende!

 

tenkte den passa litt inn siden jeg skal jobbe på klubben, men vi snakkes. Kommer bedre innlegg etterhvert, men det er ikke noe spennende å skrive om akkurat nå

- Mathias

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits