Sitting home on a friday

Nå sitter jeg hjemme på fredagskvelden som vanlig. Én mans party er jo liksom tingen da! Men jeg gikk på torget isted og kjøpte litt mat og der sto klasse 10.3 og solgte lodd for å tjene penger til tysklandsturen dems. Jeg tenkte å kjøpe ett siden jeg skulle være snill. Så jeg åpnet lukene og jeg vant søren meg også, så nå er det kake til dessert. Nam! Sjokoladekake er alltid godt!
Hadde forresten naturfagprøve og en halv samf prøve idag. Naturfagen gikk ganske bra følte jeg. Men samfunnsfag er ikke akkurat favorittfager mitt. Liker historie, men politikk osv osv er ikke noe som interesserer meg veldig. Vi fortsetter med den en gang til uka, gleder meg ikke veldig. Har jo også matte på mandag og så fransk på tirsdag. Wish me luck! Jeg er ikke så glad i å lese til prøver så det går sikkert dårlig, men men.
Savner forresten sommeren! Det pissregner jo hele tiden her. har gått lei det på 2 dager. Ser litt frem til vinteren nå, det er vertfall bedre enn dette her! Men uansett sommer'n er best! Sommer er varmt og deilig! Når solen skinner og du er ute med venner og bader og koser deg, det er virkelig det som er å leve livet! Ta bilder med venner, spise is, alt dette er det som er best ved sommeren. Det er også mye mer!
Her er ett bilde av Nadia fra sommeren
'
Like vakker som alltid!
- Mathias

5 kommentarer

rebekka

24.sep.2010 kl.21:34

da er vi to :)

Amalie Kristine

24.sep.2010 kl.23:08

heldigrisen!

Mathias Hjertholm

24.sep.2010 kl.23:12

jeg vet, jeg er drit heldig ..

Arjan

25.sep.2010 kl.01:51

Mathias! :D blir så glad av å lese bloggen din :)

Kinibikini

25.sep.2010 kl.12:11

Arjan, det blir jeg å :-D haha

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits