9. plass

Nå isted viste Vibeke ( http://roflmao95.blogg.no/ ) en side med en liste med de mest leste bloggene i Oppegård og jeg var søren meg på 9. plass. Jeg har blogga i en uke og en dag så er det veldig bra synes jeg. Håper det fortsetter å gå den veien! Så stay tuned!

Men idag har fetteren min bursdag, gratulerer med dagen til ham! håper han har en fin da! gleder meg til bursdags feiringen imorgen! Og Kine har bursdag idag også! Gratulerer med dagen til henne! Håper du får mye fint du også! Men idag er også en spesiell dag av en annen grunn. Dette er også bursdagen til pappa. Det er 4 og et halv år siden han døde nå, men jeg savner han ikke noe mindre. Han var virkelig fantastisk! Jeg føler at jeg har gjort mye dumt, men så kommer jeg på alle fortellingene han har fortalt meg om sin barndom. Han har kastet ett spyd ute i skogen en gang, også løp han for å hente det. Spydspissen sto jo opp av bakke, så da han løp så løp han rett inn i spissen med kneet . Virkelig smart! Kan forestille meg at det gjør vondt! Han har også fått olje på hånden og så satt fyr på den ved ett uhell. Så han hadde jo masse arr på hendene etter det. Igjen veldig smart! Så det er jo gode minner å huske de historiene og at han fortalte dem selv. At jeg husker han har sittet med meg og snakket om det, at jeg ikke hørte det i ettertid av mamma eller besteforeldre eller noe lignende. Så jeg er veldig glad for det!Skal ned på graven og legge igjen en blomst litt senere idag. Gratulerer med dagen, pappa!

- Mathias

2 kommentarer

Kinibikini

25.sep.2010 kl.12:08

tusen takk Mathias. :-) <3 hils han fra meg da, og si gratulerer med dagen :-) <3

vibeke

25.sep.2010 kl.17:08

Grættis :D <3

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits