Dagen + mer

Heisan!

Jeg tenkte bare å skrive litt om statistikken min osv etter forespørsel. Så jeg har da hatt denne bloggen i 1 uke og 3 dager (med idag) og har hatt 77 lesere på det meste, hadde 206 sidevisninger som også er det meste jeg har hatt dem. Jeg er veldig fornøyd med det! Det er jo alltid koselig med fler, men at 77 personer gadd å lese min blogg synes jeg er ganske bra! Jeg er jo ikke så veldig spennende. Eller er jeg?

Det ble ikke mye om statistikken osv, håper den som spurte om dette ble fornøyd! Det er jo ikke så mye å si om det! Men karakterer. Jeg må jobbe mer på skolen! Å sitte hjemme og se på tv er ikke akkurat formelen på topp karakterer, men fire og for det meste fem er ikke så dumt det heller! Snittet mitt var 4.8 ikke spesielt bra, men helt greit. Skal ha litt bedre i år! Det er jo tross alt litt viktigere i år. Og jeg skal jo ta SSP på videregående og jeg skal ta real fag, dvs vanskelig matte, fysikk og kjemi. Jeg er ikke skoleglad! Men jeg er ikke dårlig på skolen heller! Sist skole år så sluttet jeg å jobbe matte (for det meste) de siste månedene. Vi hadde 3 prøver på den tiden og jeg fikk 5+ på alle sammen, så jeg er ikke dårlig på skolen. Det er jo bare og følge med på skolen også, det er ikke vanskeligere enn det.

Men vell, nok om det. Idag er det middag hos mormor og morfar, det blir gøy! Vet ikke hva vi skal ha, men godt blir det sikkert! Mormor er veldig flink til å lage mat. Og etter det er det dansing, gleder meg også til det. Var jo syk sist gang så nå blir det mye å lære hvis de lærte en dans vi skal fortsette med. da blir det mer utfordring for meg og da er det mye morsommere! Alltid gøy å danse! Det har hjulpet meg veldig mye de i alle år! Det er en fin måte å få ut følelser på og det kan jo bare være gøy å være seg selv og drite seg ut litt ved å danse litt rare danser eller lignende.

Kanskje jeg kan få lagt ut en dansevideo en gang, hvis det er interessant?

Har dessverre ingen bilder som passer i dette innlegget, beklager!

- Mathias

5 kommentarer

vilde r

27.sep.2010 kl.17:26

ser deg på dansingen ;D

erle

27.sep.2010 kl.18:03

mathias! 4,8 er dritbra! jeg fikk 3,8 å snitt i fjor liksom :)

hanne

27.sep.2010 kl.22:09

ja, 4,8 er bare greit lizzzom.. det er kjempebra da din taper

Amalie Kristine

27.sep.2010 kl.22:39

dansevideo, dansevideo!!!

mathias,... vi må ta en dag(i høstferien kanskje?) å lage noen dansevideoer i studioet mitt i kjelleren, det blir fett :D

BTW: DU ER EN INTERESSANT PERSON, NOOB! :D (det var ikke ironi assa:D)

Kinibikini

27.sep.2010 kl.23:37

Jeg er enig med Amalie, du er dødskul ! / interessant person - men du vet at jeg digger deg, så da slipper jeg å skrive det :-DD hehe, ok. (: men flott, og ikke "sipp" over den karakteren, assa. jeg sier det en aan gang, vil ikke skrivet snittet mitt her liksom (a)

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits