Dagen..

 

Hei hei alle sammen!

 

Akkurat nå så sitter jeg i siste time på skolen. Det er egentlig samf, men siden jeg er ferdig og lærer min vet om bloggen så får jeg blogge. Vi har om medier, makt osv og siden blogging har med uformell makt og medier osv så får jeg lov til dette. Deilig!

 

Men i dag er det veldig lite som skjer, vi har jo en stor oppgave i norsken vi holder på med så jeg skal skrive på den når jeg kommer hjem. Og så er det dansing, gleder meg til det! Det er litt stress akkurat nå siden vi danser den moderne dansen som, jeg synes, er helt umulig! Men det blir jo bare morsommere av det! Jo mer utfordring du får jo morsommere er det! Og siden vi er inne på det med dans så måtte jeg lære alt de andre hadde lært sist gang + det de lærte nå. Det var kjempe gøy! Dansen var døds kul! Krumping er virkelig noe for seg selv!

 

 

Dette er litt annerledes enn det vi gjorde i går, men fortsatt kult da! Ikke sant?

 

Men tenkte å ha en liten ?review? av iphone 4. Jeg har hatt den en stund nå så jeg kan jo snakke litt om hva jeg liker og ikke liker. Det er bare hvis dere vil jeg skal gjøre det da? Men hadde vertfall planer om det.

 

Timen er ferdig så dette er alt jeg fikk skrevet

 

Så skal jeg ha den ?review?en?

 

- Mathais

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits