God morgen!

God morgen alle sammen! I dag har jeg det bedre enn andre morninger. Jeg vet at noen av vennene mine ikke hadde på så veldig mye tøy igår på seek'n'find så de har sikkert fryst rompa av seg, mens jeg har sittet inne og sett på en film og kost meg. Så jeg sov ekstremt godt idag, hadde en skikkelig god følelse i kroppen da jeg våkna. Men nå er det jo høstferie og mange har jo dratt bort, så jeg vet ikke hva jeg skal finne på. Noen forslag? Jeg kan alltids sitte hjemme og se på tv eller på filmer på pc'en eller noe sånt, men det frister ikke, det er jo det jeg gjør hver eneste helg osv. menmen, får vel bare prøve på litt forskjellig.

Hva synes du om høsten da? jeger veldig glad i høsten som oftest pga. alle de fine fargene. Men i år har det vært dårlig med dem synes jeg. men det er jo alltids neste år da. og nå starter basket sesongen snart så kommer kanskje litt updates på det.

- Mathias

3 kommentarer

02.okt.2010 kl.14:29

jævlig bra blogg ass!

Mathias Hjertholm

04.okt.2010 kl.00:22

Tusen takk!

Amalie Kristine

04.okt.2010 kl.09:43

forslag:

PELL ROMPA MI TIL MEG SÅ KAN VI DANSE! :D

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits