Basket..

Idag var jeg ute å spilte basket, det var ikke så veldig gøy som jeg håpet. Eller det er min mening, det er andre som er uenige, menmen. Basket i seg selv er veldig gøy, men det var bare opplegget som ikke var så bra. Men man må vel gjøre ting man ikke synes er s¨gøy for å bli god også, ikke sant?

LeBRON James. Han har sikkert gjort en del han ikke syntes var så gøy for å bli god

Har ikke ambisjoner om å bli så god heller! Men håper på at vi vertfall vinner én kamp i år.

Men nå har jeg nettopp spist hamburger med mamma, de var kjempe gode! Og senere i kveld er det UNICEFs humorkveld. Gleder meg til det! Håper folk tar initiativet til å bli faddere osv. Det er virkelig trist hvordan noen lever. Dere kan jo f. eks lese på Voe for en stund siden. Det er jo f. eks trist å lese om den jenta som ble voldtatt. Jeg leste ikke så nøye, bare skummet så vidt over en gang, men jeg er veldig sikker på at hun er veldig fattig. De er jo som oftest det i Afrika. Det er jo akkurat det som er det mest urettferdige i verden også.

Det er ekstremt mange fattige i verden og veldig få rike. Det er akkurat det som gjør at de rike er rike. De rike bruker de fattige til billig arbeidskraft og tjener kraftig på dette. Småbarn i 7-års alderen og yngre jobber f. eks på store "dumpe" plasser der man kaster radioaktive stoffer og lignende. Dette sikrer dem én sikker død for kanskje 3 kr. i timen. Dette er så uhyrlig urettferdig! De rike tjener grovt på dette og gir de fattige en så lav lønn for at de dør som 16-åring eller kanskje enda yngre.

Vi får også masse penger for å sortere søppel og sørge for så lite utslipp av CO2 som mulig. Men hva gjør vi? vi dumper det i U-land og lar barn rote igjennom det etter noe som kan ha en liten verdi sånn at de kanskje kan kjøpe ett brød til familien. Dette er ufattelig urettferdig!Det kom litt utenfor temaet, beklager, men ble revet med.

- Mathais

Én kommentar

Agnethe Maria

04.okt.2010 kl.21:08

Stilig blogg. Hvis du trenger forfriskninger på designet kan jeg hjelpe deg. Jeg liker å fikse design.. btw jeg er Agnethe : ))

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits