...

Jeg er ganske lei av at jeg alltid sitter alene hjemme. ingen vil være med meg. Jeg spør, får nei. Jeg spør folk om de skal noe iløpet av uka eller iløpet av dagen. De svarer nei, men når jeg spør dem om vi skal gjøre noe.. Hva er det med meg som gjør at ingen vil være med meg? jeg kan snakke med noen en dag, på msn eller face. jeg gjør ingenting i mellomtiden. Neste gang jeg snakker med dem virker det som om de hater meg. Hva er det som gjør at folk gjør dette mot meg? Er det noe alvorlig galt med meg? Jeg håper jeg får noen svar på dette! Hjelp meg med å endre meg selv slik at jeg kan bli ett bedre menneske. Jeg vil ikke ha det sånn her, stol på meg! Jeg hater det! Det er aldri hyggelig å sitte alene og vite at folk ikke liker deg, velger å ditcher deg, kanskje til og med hater deg.

Jeg vil ikke være så sipper. Noen sier jeg er dramaqueen. Håper ikke jeg er det.

Fra tid til annen er jeg den personen på benken. Jeg har sjeldent vært glad og når jeg er det varer det ikke lenge. det er vel det som gjør at jeg blir til en "dramaqueen?" jeg trodde egentlig dramaqueens var de som trakk oppmerksomheten til seg ved å bruke sorg, skapa drama og mye mer. Jeg prøver ikke å skape drama, men det er nesten som den oppsøker meg. jeg kan ikke gjøre noe med det.

men nok er nok.

- Mathias

3 kommentarer

Malin

07.nov.2010 kl.22:17

huff, det er ikke noe gøy å være viggo nei... alle har vel opplevd det av og til. Jeg får panikk jeg:P

Lena :)

08.nov.2010 kl.16:50

huff, høres ikke bra ut.. aldri noe gøy det :/

Kine

08.nov.2010 kl.22:35

jeg synes du er kul jeg, bærre å ringe :-D

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits