"Super" Bowl

Det var mer et "super" bowl enn et super bowl for meg i år. Som en trofast Steelers fan var det kjipt og se Roethlisberger kaste bort den ballen helt på slutten av kampen. Som dere som i hvert fall så på kampen burde vite, vet dere kanskje at Steelers vant i 2009? Det gjentok seg da ikke i år .. Polamalu er jo ganske kjent for sine clutch interceptions, men uheldigvis så vi ingen av dem i år. Troy Polamalu, den fantastiske safetyen som også er et stort hårikon i USA, er en Samoa amerikaner. Samoa amerikanere har faktisk en 560% større sjanse for å bli en NFL spiller enn en vanlig amerikaner. det er ganske syk med tanke på at det er ca. 65 000 innbyggere totalt på øyene. Lønnen der er også gjennomsnittlig 4. 500 dollar, som er utrolig lite, så å komme inn i NFL og tjene over 1- 2 +++++ millioner dollar er en fin økonomisk fordel for ikke bare deg, men også familien din.

Troy Polamalu, Hands down en fantastisk spiller! også håret hans er ganske kult.

Han er faktisk akuratt like høy som meg, hvis ikke jeg er én halv cm høyere enn hann, så når jeg er utvekslingstudent i USA om noen år kan jeg jo håpe på ett scholarship. Men sannsyneligheten for det er jo ganske mikroskopisk. Men de samoanske amerikaneren starter ikke å spille fotball før de er på high school så det er ikke helt usannsynlig heller.

Dette ble ett "litt over det hele" innlegg men det er jo det første jeg har hatt på lenge så det må dere ha meg unnskyldt.

hvis noen i det hele tatt leser dette, heier du på ett lag?

- Mathias

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits