08.feb.2011

Jeg er fortsatt syk. det er ikke gøy! trening jeg må møte opp på selv om jeg ikke orker eller er syk eller what ever, ikke alltid like gøy. Men tirsdags treninga mi er den beste treninga så gjør ikke så mye at den er obligatorisk.

Tenkte egentlig å spørre, hvis noen leser, om jeg skulle ha noen videoblogger? men selvfølgelig: cathedra mea, regulae meae (my chair my rules) så hvis jeg ikke vil allikevel så dropper jeg det, men hvis noen leser og vil det så kommer det kanskje.

Og jeg har en anbefalelse. Det er ett dikt som går under navnet Don't Quit. Dette er et dikt jeg kan anbefale til absolutt alle! Les det selv og gjerne si hva du mener som en kommentar. Jeg skal i hvert fall gi det til basketlaget jeg spiller på. det er et problem vi sliter ekstremt med, og det er å gi opp når ting går dårlig og vi lar følelsene ta over helt. Dette er et dikt som bla. quarterback Ben Roethlisberger bruker som inspirasjon.

Quarterback Ben Roethlisberger

vel jeg har ikke mye å si, skriver dårlig og uryddig. Beklager!

- Mathias

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits