I'm walking on sunshine!

egentlig ikke, men har det ganske bra for tiden. Dansinga på tirsdagen er fortsatt den beste treninga i uka. En AWESOME gruppe og en morsom blanding mellom moderne dans og hip hop-ish er en storslager. Jeg er den eneste gutten da, men har ikke noe imot det!

har egentlig ikke noe å blogge om, så da kommer en liten facebook tinge tang.

Fjesboka begynner egentlig å ta over livene våre. Alt står der. Hvis du spiste en god biff til middag står det på profilen din 2 sekunder etterpå, koste du deg ute på byen med jentene/guttene står det der også og til sist; Alle disse gruppene du liker som du kan relatere deg til forteller nesten hele livshistorien din og forteller personligheten din. Hvis du bare skummer igjennom "likesene" til en person så kan du nesten si du kjenner den personen godt siden du vet nesten hele historien om livet dems. Det har virkelig gått ut av kontroll!

Mark Zuckerberg,  skaperen av facebook.

Jeg kan si at jeg er ganske avhengi av denne fjesboka, er inen MANGE ganger daglig. på iphonen og på pcen, overalt uansett hvor jeg er. jeg vet som et faktum at jeg ikke er den eneste heller. Logg inn på face i skoletiden så ser du mange statuser med "matte er så kjedelig" osv osv. og facebook på iphone og android fører til masse facerape! Jeg har blitt facerapa mange ganger de siste ukene nå. Noen ganger er det morsomt, andre ganger ikke fullt så morsomt. det kommer jo ann på hva man skriver og gjør på vedkommenes profil. Men det man ikke tenker på er at med en gang noe er lagt ut på internettet er det umulig å fjerne det. hvis det først er ute er det lagret ett eller annet sted for alltid, så vær litt forsiktige med hva dere gjør.

"internettet er det eneste menneske har laget som menneske ikke forstår" er det en som en gang sa, bare på engelsk. det er jeg 110% enig i. jeg forstår det ikke, du forstår det ikke, ingen forstår det fullt ut.

vel, any thoughts?

- Mathais

2 kommentarer

lenafj -

09.feb.2011 kl.15:38

sv; jeg har tatt det selv, ja :-) takk!

11.feb.2011 kl.23:35

veldig sant, veldig sant...

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits