ikke brudd

jeg trodde egentlig jeg hadde brukket tommelen, men heldigvis var det bare en forstrekning av en muskel. ett parr uker og jeg er tilbake på topp. gode nyheter!

men over til de dårlige da,  det  betyr 2 uker uten basket kamper, kan heller ikke være så aktiv på treningene. dansinga forsvinner litt, i hvert fall tirsdagene som er de beste siden der er vi litt på gulvet og jeg må løfe litt osv. Dette er ikke så gode nyheter. men jeg overlever.

kan ikke spille gitar da, og det ødelegger kanskje litt for musikk karakteren.. og jeg liker å spille gitar på fritiden så det ødelegger også litt for det. men bare ett par uker for å se på det positive i saken, brakk i hvert fall ikke hånda.

men jeg har bare dårlig gammel musikk på spotifyspillelistene mine, noen som vil linke sine? trenger litt ny musikk, blir så lei av den samme gammle. hadde vært koselig.

Og tenkte kanskje jeg skulle legge ut noen bilder fra ingierkollen.  jeg tok bilder der for en uke siden eller noe lignende. her er i hvert fall noen av dem;

Ble en ren Sondre Bugge remse, men han var den eneste jeg fikk noen brukbare bilder av selv om disse ikke er så gode. Får vel stikke ned en annen dag.

litt rot nå og, sorry!

- Mathias

2 kommentarer

Stine

09.feb.2011 kl.21:39

Er da enda godt det ikke var brudd da! Så stilige bilder, skulle ønske jeg kunne det også :) hehe....

(ønske en GOD venn av meg god bedring? - Hadde blitt kjempeglad om du gjorde)

Malin

15.feb.2011 kl.21:34

http://open.spotify.com/user/malinnub/playlist/5kZb5xBBsGaX0hLjI5mFVA :)

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits