Thought

Noe jeg tenkte på angående valentine som var i går. Jeg så bla. på facebook at veldig mange jenter skrev at de ikke hadde kjæreste fordi ingen var glade i dem. Mange har sikkert skrevet det som tull, men det er jo også en del som faktisk føler det sånn. Dette er bare tull! Det er veldig mange av de som sier det som, hvis de bare hadde åpnet øynene litt, kunne sett hvor mange som var intresert i dem.

Mange jenter er veldig spesifikke på hvordan gutten i deres liv skal se ut. Det er sjeldent at folk finner den drømmegutten de drømmer om. Hvis noen er så heldige å ha denne drømmegutten, blir han ikek den personen før etter forholdet har blomstret. Hvis dere bare kunne åpnet øynene og se litt forbi utsende til en person vil han/hun overaske deg. De snille guttene, som kanskje ikke er de peneste i verden alltid, får aldri en kjæreste. Men derimot de slemmeste guttene vasser i dem. Indre skjønnhet er det som teller, er det mange som hevder, men i praksis hvor mange tror på det da? Dette gleder gutter også, pupper er ikke alt som teller i denne verdenen.

Jeg annbefaler alle å se denne!

Men noen av poenget med dette er vel at det er nesten alltid en som kanskje er litt ekstra glad i deg, men du må bare åpne øynene. utsende er ikke det viktigste på en person. hvis en person er vakker eller kjekk eller what ever, og er utrolig slem er det ikke en jeg i hvert fall ville dele livet mitt med.

Noen som er enige i dette? eller uenige? noen grunner?

- Mathias

3 kommentarer

.

15.feb.2011 kl.22:45

liker bloggen din kjempe godt mathias! du skriver kjempe bra, interessante innlegg og fine bilder! keep up the good work! leser den ofte, og håper du ikke slutter! :)

Emma :] <3

15.feb.2011 kl.22:46

jeg er helt enig, men syns det er dumt at få tenker sånn som du!

hadde de fleste tenkt sånn hadde kanskje det hadde vært mer blomstring på kjærlighetsfronten :]

Mathias Hjertholm

16.feb.2011 kl.18:21

punktum : takk! koselig at noen liker den! har ikke planer om å slutte enda hvis det fortsetter sånn det gjør nå :) så no worries!

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits