NCAA

I morgen, som jeg skrev tideligere, er det aktivitetsdag. jeg må møte opp kl. 10 i ingierkollen siden jeg valgte å stå på slalåm, og siden ejg skal det så blir det NCAA basket på meg i kveld. kampen starter ikke før halv 1 lokal tid (her) som er litt dritt, men siden jeg ikke skal tidelig opp i morgen overlever jeg. Det er jo litt mer lignende det jeg spiller av basket siden man ikke har forsvars tre-sekunder osv.

Dette er John Wall. 1. draftet til washington wizards i fjorårets nba draft. Han spillte 1 år for Kentucky Wildcats i NCAA. han har også en velkjent dans som han utførte da han startet på college.

 

elendig kvalitet, men den er i hver fall veldig kjent for kentucky fans og egnetlig alle andre.

Men dette er i hvert fall det min kveld skal gå ut på, kose meg med basket og ikke bekymre meg fo skolen i morgen. Kan det bli bedre? Tviler! kan bare ta det helt piano imorgen.

Men ja, imorgen tar jeg litt bilder i bakken, så hvis det er noe brukbart der komemr det nok ut, håper det i hvert fall.

- Mathias

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits