51. Plass

Vel ikke helt, men hvis du går på gutter også mellom 13-18 år ligger jeg på 51. plass i landet. Er ganske fornøyd med det!

Men i dag var det aktivitetsdag, jeg tok jo, som sagt tideligere, bare bilder i dag. Fikk noen få kule bilder, de kommer ut etterhvert. Kameraet ligger bare å tørker akkurat nå. Jeg må kanskje redigere litt på dem først også, men dere skal få se. Det snør jo og er veldig overskyet, så litt fiksing må jo til.

Ball er jo også senere og jeg lukter bål. Å grille pølser i lavoen er ikke det smarteste hvis du ikke vil stinke etterpå. nå sitter jeg å slapper av foran tven hjemme og venter på at tiden skal fly. Er ikke akkurat så mye å gjøre nå. Men ballet er vært å vente på! gleder meg veldig nå! Skulle egentlig komme syklende opp bakken på en rosa trehjulssykkel, men det måtte jeg droppe. Så nå skal mamma bare kjøre meg i vår lille røde mini med taket nede. Vinner neppe "beste annkomst" men jaja, hvem bryr seg egentlig.

Jeg skal gå med en svart dress, svart skjørte og rosa slips. veldig enkelt egentlig. Mange bruker jo hvite skjorter og det er jo en gaske klassisk, fin stil å kjøre, men jeg vile heller bruke en svart skjorte. Jeg personlig synes det er finere. Men mamma liker en klassisk look bedre(hvit skjorte), men smaken er som baken.

Vel bildene kommer senere

- Mathias

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits