Ballets Konge

Igår var det ball og det var den beste kvelden! Jeg hadde ikke forventet at vi fikk så frie tøyler som vi fikk etter alt lærerene har snakket om dette og hvor høytidelig det skulle være. Men ja, etter en lang middag gikk vi og danset en polonaise, og etter det var det opp i aulanen igjen for å ta første dans med bordamen din og så fortsette kvelden fritt. Det ble da nonstop dansing på meg, kanskje 2 min pause en eller to ganger. I hvert fall, var ganske greit sliten da vi var ferdige med den delen og lærerene skulle kåre vinnerene av prisene dems.

Pris 1: Beste annkomst

Pris 2: Ballets gladgutt - Ballets gladjente

Pris 3: Ballets danseløve - Ballets danseløvinne

Pris 4: Ballets konge - Ballets dronning

Jeg vant faktisk Ballets Konge, det er jeg veldig glad for. Jeg fikk et gavekort på Senkveld med Thomas og Harald som jeg skal gå og se med Ballets dronning.

Etter kåringene var vi ferdige på skolen og vi takket for oss og noen gikk hjem, andre på andre fester, men noen gikk også ned på nachspielet på klubben. Der gikk da jeg. Der gikk reste av kvelden til dansing og en liten konkuranse med limbo. Når det var ferdig var jeg ganske greit sliten i beina og gledet meg egentlig bare til å sove, selv om jeg ikke var så trøtt. Jeg gikk hjem sammen med Lotte, Hanne og Tomas. Vi bare skravlet i vei på veien og så var jeg hjemme.

Nå sitter jeg med pcen på fanget og burde egentlig få rompa i gir. Skal jo på skolen om ikke alt for lenge, og når ting går så sakte som de gjør for meg så .. Men ja. Det kommer kanskje en spørrenrunde snart hvis det er interessant?

- Mathias

7 kommentarer

Ingeborg Gulla

18.feb.2011 kl.09:57

så artig :D

Kine ogco

18.feb.2011 kl.10:09

Grattis Mætthie, sikkert fortjent :) <3

hihi

18.feb.2011 kl.15:20

vel, kan du si hvem de andre prisene gikk til?? :)

hvem var partner'n din?

Mathias Hjertholm

18.feb.2011 kl.16:06

Beste ankomst gikk til sebastian. glad gutt = kristian. gladjente = ragna. og ballets dronning var elisabeth.

Partneren min var Hedda v :)

Arjan

18.feb.2011 kl.22:25

Så velfortjent, kungen :D

Jonas

19.feb.2011 kl.00:04

fyfææn for ein partysvenske <3

Martin

19.feb.2011 kl.00:09

word Jonas, word! :D så fortjent det går an å bli ( :

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits