Chill

Idag var jeg på Elixia på kolbotn sammen med jonas. Det var ikke akkurat høy intensitet i den treninga, men var passe sliten etterpå. Skal tilbake dit resten av uka, så får bare ta i mer da!

Siden mamma ikke kommer hjem før noen timer, blir det pølser på meg til middag. men jeg gumler i meg pølsene skal jeg vel også prøve å se hva jeg kan foreta meg denne kvelden. Blir sikekrt enda mer norsk jobbing, men det frister ikke akkurat.

har dere noen spennende planer for kvelden?

Men er jeg den eneste som savner sommeren nå?

Jeg er ikek akkurat et vintermenneske. jeg står verken på ski eller snowboard, jeg isfisker heller ikke, driver ikke med langren. Den eneste grunnen til at jeg liker vinteren er pga. jula! I år var jeg jo i Australia, så jeg fikk jo ikke så mye julestemning, men til vanlig pleier jeg å være helt i hundre når jula kommer. Det beste er å  endelig se hele familien igjen. Får aldri sett hele familien samlet på noe annet tidspunkt gjennom året. Eller den danske familien kommer jo ikke til norge, og andre veien. men dere skjønenr hva jeg mener da.

Men det er jo selvfølgleig én ting jula ikke klarer seg uten, og det er pinnakjøtt. Jeg vat mange sier pinnekjøtt, men der min bestefar komemr fra sier man pinnakjøtt og derfor sier jeg det også. Blir mobbet for det hele tiden da, men det kan jeg leve med. Men tilbake til maten, Det er det beste jeg vet! Spiser det en gang i året og det er jule aften. Klarer meg ikke uten det! Bestefar får spesialtbestilt de beste stykkene fra den samme slakteren som de kjøper fra hvert år. Og når de får dem, legger de dem i salt selv og fikser og ordner. De legger virkelig sjela i denne maten. Får vann i munnen bare ved å tenke på den!

Men får starte å lage mat

random bilde fra sommeren. Tatt på hytta til besteforeldra.

svarene på spørsmålsrunden kommer imorgen. bare fyr på med spørsmål her (helst)

- Mathias

Én kommentar

Arjan

20.feb.2011 kl.20:49

Pinnakjøtt :D

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits