Byen med Kine

I går ble jeg presset inn til byen for å møte kine. Vi gjorde egentlig ingenting. Vi gikk og så litt på de munch statuene som sto rundt om kring. Vi gikk også og så på Quick, men vi så netsen ingenting. Etter det dra vi hjem, vær for oss. Det er egentlig her selve fortellingen begynner.

Vi tulla ganske mye på perongen og på toget. Hvis dere kjenner Kine vet dere at hun ikke er redd for å drite seg ut. Hun ler virkelig høyt! men grunnen til at hun lo er fordi jeg plaget henne litt, små dissa henne osv. så i mens hun ler så ser jeg at en mann i tidlig 30 åra sitter å smiler og små ler litt av oss. Jeg tar frem iphonen og skriver dette og viser det til henne og da tar hun av helt. Hun lener seg tilbake i sete og skriker ut av latter. Jeg sitter der og blir faluere og flaeuere, til slutt tar jeg på meg hetta og gjemmer meg bak den mens jeg prøver å få Kine til å være stille. Det som skjer er bare at hun ler enda mer. Hun skriker og jeg er illrød i tryne, fin kombo.

Det som skjer er jo at kine begynenr å grynte, bokstavlig talt snorker, av latter. Jeg blir enda flauere og jeg ser at folk sitter å stirre på oss med rar e blikk og ler AV oss. jaja.

Jeg hadde i hvert fall en fin kveld i byen med henne.

Hun er foresten med på Kolben Revyen. Annbefaler alle å se den! de siste årene har den vært veldig bra og kine er jo med i år og man kan ikke holde seg, man må bare le av henne!

Beklager at jeg ikke har blogget, men jeg har ikke så mye å si nåe det eneste jeggjør er å ligge på sofaen og sove. Sorry!

- Mathais

2 kommentarer

Marthe

27.feb.2011 kl.21:16

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA

Kine

01.mar.2011 kl.22:54

hehe, yey Kolbenrevyen :) legg ut linken matthy <3 :-D

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits