weekend update

Fredag var helt vnalig, bare trening. Men på lørdag spilte vi kamp og vant faktsik. 64-51 ble resultatet. jeg skorte 10 poeng, er greit fornøyd med det. bomma 4 av 4 3-poengere, det var litt dårlig. men poenget er at vi vant, det er ikke vanlig for G95 langhus.

etter den kampen var det egentlig 3. div kamp, men den ble avlyst. Så det som skjedde var at vi dro til langhus og så på 1. div kampen og g96 kampen. langhus tapte begge. Kjipt! 96-gutta tapte bare med ett poeng, det kan ikke ha vært så morsomt.

I dag skada jeg meg .. Jeg slo opp skaden jeg har hatt i tommelen igjen. Det var ikke så deilig! så jeg satt på benken og sippa i 3/4 av kampen. den tapte vi, ikke så stor overalskelse det. etter kampen dro jeg å spiste pizza med hele laget. Det var ganske kosleig, bortsett fra at jeg ble faceraped. Så sorry til de som ble snakka til på chatten på face!

Nå blir det ikke deilig med skole! ble ikek akkurat mye vilde denne helga. Ser ikek frem til alt arbeidet igjen.

Regnestykke p? tavlen. 2 2 = 5. Matematikk. Matte. Matteundervisning. Tavle. Skole. Skolen. Svamp og kritt. Kunnskap. Feilregning. Svare feil. D?rlig niv?. Elevers kunnskapsniv?. Niv?senkning i den norske skole. Matteoppgave. Barneskolen. Grunnskolen. L?revansker. Tall. FOTO: SCANPIX Foto: Scanpix

- Mathias

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits