Saturday night

Lørdag kveld og jeg sitter hjemme som alltid. Jeg ser på nyhetene med mamma, og jeg synes bare mer, og mer synd på det japanske folket. Herregud! De siste årene har det vært utrolig mange katastrofer i verden, hva skjer med det? Vi hører jo gang på gang om en ny krise som rammer verden.

Men som alle vet så var jo også den bølgen, som slo inn på japan, på vei mot Hawaii. Det er jeg glad for at den ikke gjorde med noe særlig kraft! De sa at bølgene var ca 20-30 cm da de kom til Hawaii, Dette er gode nyheter siden søsteren min er på vei dit. Hun var også i New Zealand da jordskjelvet var der, men heldigvis ikke i det området, eller i det hele tatt den øya. Vi var jo også i Australia med henne i Queensland i perioden flommen kom. Heldigvis ble vi ikke rammet. Hun har virkelig dratt med seg alle katastrofene i år. (bortsett fra japan)

Mamma til venstre og Thea (søsteren min) til høyre
Men ja, noen som skal noe spesielt i dag/kveld/resten av helgen?

- Mathais

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits