I'm sorry!

jeg har ikke blogget på veldig  lenge, og det er rett og slett fordi jeg ikke har giddet. Og en ting til, den videoen til kine vet jeg ikke om kommer, tror ikke de har fått startet enda engang. Så vi får se. 

Men kan vel starte å snakke om 17. mai. Det var en veldig koselig 17. mai! Jeg gikk opp på stadiumen der jeg møtte mormor og morfar og snakket litt med dem. Etter det gikk jeg og snakket med Arjan og bare var litt med ham, så kom togene og russebussene og etter arrangementet var ferdig så dro jeg til tanta mi. Siden jeg er og var syk så gikk jeg og la meg litt ned for å slappa av littegrann. Det endte med at jeg sov i 2 timer, ups! etter det spiste jeg med familien og da det var ferdig dro jeg til en venninne og grillet. det var ikke mye grilling, men veldig koselig! 

Noen av bildene fra grillinga;


Arjan

Sorry , det var bare veldig morsomt! Sofie BTW

Una og Daniell


Emma og meg

Jeg har ikke tatt bildene, tok faktisk ingen bilder den dagen. Men som sagt, den var veldig koselig! 

Gjorde dere noe koselig på 17. mai? 

 

Idag har jeg fri, ahr også fri imorgen pga eksamens greier. Men disse dagene har gått til å lese litt norsk, siden det var det klassen min kom opp i. Det er litt kjedelig, siden norsk er mitt svakeste fag. Så ønsk meg lykke til!

 - Mathias

Én kommentar

19.mai.2011 kl.17:50

Bra du blåger ijen!!! <3

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits