Musikk

Musikk er noe vi hører hver eneste dag. Vi hører det i reklamer, i filmer/tv-serier, på ipoden, i butikker og på gata fra biler, mobiltelefoner ol. Har dere noen gang tenk på hvor mye musikk har å si for f. eks en følelse eller stemning? Hvis dere ser en film med dårlig, eller ingen musikk, så vil du merke at du mest sannsynelig synes den er relativt dårlig eller kjedelig. Musikk er rett og slett en enormt stor del av hvordan vi oppfatter og opplever ting.

Hvis du har en trist sang og danser til den med bevegelser som passer til den følelsen du vil utrykke, kan resultatet bli veldig sterkt. 

 

 

Min personlige trang til å høre på musikk er, tror jeg, ekstremt stor. Jeg hører på musikk nesten hele tiden og jeg har spillelister som jeg hører på avhengig av humøret jeg er i. Hvis du er som meg burde du invistere i noen litt bedre hodetelefoner eller ørepropper enn de som følger med ipoden din eller lignende. Jeg kjøpte Beats by Dr. Dre til bursdag og jeg opplever musikken på en helt annen måte. Jeg klarer rett og slett ikke å bruke apple sine ørepropper lenger, de er for dårlige! 

Disse er sterkt annbefalt! Men det svir i lomma! 

Er du også avhengig av musikk som meg? 

 - Mathias 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits