Reggae

SuperHeavy: Miracle WorkerI det siste har jeg hørt en god del på rap. Det har for det meste gått i artister som; Dr.Dre, Snoop Dogg, Jay-Z, 2Pac ol. Men nå de siste har jeg funnet frem den gamle spillelista med klassikere fra Bob Marley, UB40 og fra nykommere som supergruppa SuperHeavy. Dette er noe av det mest avlspappende jeg har hørt på og lader opp ørene for julemusikken som slår til for fullt nå torsdag. 

Nykommerene er SuperHeavy. Dette er en såkalt "supergruppe," altså en samling av store stjerner som har gjort det bra i tidligere band/ som solo artister. Blandt annet er Mick Jagger og Damion Marley, søn nav selveste Reggaekongen Bob Marley. Gruppe ble lansert tidligere i år med sin første hit, Mirical worker  

SuperHeavy: Miracle Worker

Men som alle vet er det ikke lenge til julen kommer og gamle juleklassikere samt nye mer moderne julesanger kommer til å sirkulere rundt på radio og i hjemmene til folk. Her er et par forslag fra meg. 

Michael Bublé: Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow (Album Version)

 

Chris Rea: Driving Home For Christmas (2009 Remastered Version)

 

Sissel Kyrkjebo / Odd Nordstoga: Upp gledjest alle, gledjest no


Et par gamle klassikere og en nykommer fra fjoråret.

 - Mathias 

3 kommentarer

Marthe

29.nov.2011 kl.09:23

God morgen. Titter bare innom for å ønske deg en god tirsdag jeg. Håper den blir super!!

Klems :-D

Kine Marie

29.nov.2011 kl.14:42

Digger Micheal Bublé sin sanger! :D

Vilde I.

30.nov.2011 kl.15:45

<3<3<3

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits