Utveksling

Neste år skal jeg til USA, ikke på ferie, men som utvekslingselev. Dette er noe jeg gleder meg helt sinssykt mye til. Oppleve kulturen, lære språket ordentlig godt, spille football, basket og alt mulig annet. Jeg vet ikke hvor det er jeg skal, men det spiller ingen rolle. Jeg er rimlig sikker på at turen blir helt fantastisk uansett.

Det jeg gleder meg mest til av alt er å spille amerikansk fotball. Men jeg har en enorm ulempe, jeg er liten og ikke spesielt sterk i forhold til de spillerene der nede. Det er nesten bare en posisjon jeg kan spille og det er runner, men selv for det er jeg nesten for liten. Jeg er heller ikke spesielt rask, noe som ikke er så bra når man skal løpe med ballen. Jeg får vel bare holde benken varm og håpe på et par minutter her og der. 

Ray Rice Running back Ray Rice #27 of the Baltimore Ravens scores a touchdown against the Kansas City Chiefs in the second quarter of their 2011 AFC wild card playoff game at Arrowhead Stadium on January 9, 2011 in Kansas City, Missouri.

Ray Rice, Baltimore Ravens. Listed as 5'8. 

Han her er så å si like høy som meg. Det betyr jo at jeg kan klare meg som en liten "dverg" i forhold til resten av gjengen, men jeg er ikke i nærheten av så kraftig. 

Den andre sporten jeg vil spille, som jeg faktisk spiller her hjemme også, er basket. Men her også er høyden min en ulempe. Alle små spillere i basket er som regel lave og veldig flinke med ballen, både skudd og dribling. Det er ikke jeg. får vel bare se meg nøyd med å holde benken varm der og. 

Jeg tror det som vil være rarest er å bo hos en annen familie. Leve under nye regler i et ekstremt kristent miljø, det vil bli uvant. Jeg håper også at familien jeg skal bo hos lever på den sydlige halvdel av USA, ellers vil det bli lite forskjell fra norge med tanke på været, med mindre jeg ender opp i alaska hvor det blir enda verre. La oss bare håpe jeg ikke ender opp der!

Er det noen av dere som skal være utvekslingsstudenter? 

 - Mathais 

2 kommentarer

kamillakarls

02.des.2011 kl.10:26

fin blogg mattyboy!!!!!

partybens

02.des.2011 kl.10:32

Fett at du skal til USA! lykke til :D

Skriv en ny kommentar

Mathias Hjertholm

16, Oppegård

Jeg er litt spesiell. Jeg danser ballett og hiphop. Jeg spiller basket og på fritiden tar jeg ofte bilder. Jeg elsker vennene mine og tenkte å skrive om mitt liv og litt om hva jeg liker osv.

Kategorier

Arkiv

hits